Ігрова фігурка Nanables Small House Містечко солодощів, Цукерковий будиночок
Код: ERCNNB0015 / Nanables / NNB0015
   179 ₴



Ігрова фігурка Nanables Small House Містечко солодощів, Цукерковий будиночок NNB0015

Nanables – це казковий світ крихітних жителів, котрі мешкають у дивовижних мініатюрних будиночках, кожен з яких вирізняється неповторним виглядом та тематичним призначенням. Кожний будинок має власну назву, що вказує на улюблене ремесло його мешканців.

Цукерковий будиночок - популярне місце серед жителів Nanables, які люблять водні види спорту. Скатлс МакТафі подбає про ваше спорядження, а помічник Чуї забезпечить чудовий відпочинок на білосніжному «цукровому» березі. Будиночок має не великі розміри проте виконана з блискучою деталізацією, навіть вхідні дверцята рухомі, на порозі котрих вас привітно зустріне Нанос. Цікаво, а як будинок облаштовано з середини?, хутчіш зазирніть через віконечко щоб поглянути на його казковий інтер’єр.

Завантажуйте віртуальний додаток Nanables, щоб вдихнути життя у ваш будиночок, та поринути в цікаве дослідження дивовижного світу, адже він сповнений безкінечними пригодами, різноманітними розвагами та веселощами,  розділити котрі вас запрошують гостинні Nanables.

До колекції серій «Містечко солодощів» входять 6 будиночків та 12 чарівних Нано жителів кожен з яких має особливу солодку історію.  Збирайте власну колекцію Nanables Small House  та створюйте справжню казкову країну.

Колекціонуйте, спостерігайте та створюйте власний світ Nanables.

Характеристики :

  • Віконце для споглядання будиночка з середини
  • Рухомі дверцята
  • Вікова категорія: 6+
  • Розміри пакування – ш 9 х в 8 х г 7,5 см

Комплектація :

  • Будиночок – 1 шт;
  • Ексклюзивні персонажі – 2 шт;
  • Лист колекціонера – 1 шт.