Смарт-годинник 2E Wave S 46мм, 1.57", 200x320, TFT, BT 5.1 BLE, рожевий
Код: ERC2E-CWW11PK / 2E Multimedia / 2E-CWW11PK
   1 399 ₴



Стильний, компактний корпус та великий екран
2E Wave S – стильний смарт-годинник з широким набором функцій. Новинка може похвалитися великим екраном із діагоналлю 1,57 дюйма. Велика корисна площа екрану не лише надає стильному вигляду годинника, але й відображає більше корисної інформації.

Майже невагомі
Легкий, ледь відчутний на руці, корпус годинника виготовлений з високоякісного полікарбонату. Вага годинника всього 17,6 г. Приємний на дотик силіконовий ремінець надає почуття комфорту.
Колірна гама годинника не залишить нікого байдужим. Який би колір ви не вибрали, стильний вигляд годинника точно не залишиться непоміченим.

Індивідуальний стиль
Залежно від настрою, ви можете змінювати головний екран 2E Wave S. У фірмовому додатку 2E Fit безліч варіантів циферблатів на будь-який смак. Якщо все ж таки не знайшли варіант за смаком, можна створити власний.

Широкий функціонал
2E Wave S мають безліч функцій та можливостей на кожен день. Тут і широкий вибір спортивних режимів тренування, відстеження сну, вимірювання АТ та пульсу протягом дня, будильник, крокомір та багато інших.

Синхронізація зі смартфоном
Синхронізується зі смартфоном годинник за допомогою фірмової програми 2E Fit. Додаток разом з годинником відкриє широкий набір функцій та можливостей, що дозволяють Вам відстежувати свою активність протягом дня, тижня, зберігаючи при цьому дані про своє здоров'я, сон, тренування та інші заняття. Також є можливість налаштувати отримання повідомлень від певних месенджерів та соціальних мереж, встановити нагадування про активність, пиття води тощо.
Вся інформація про дзвінки, SMS, повідомлення у Viber, Telegram, Facebook та інші месенджери буде відображатися на екрані годинника.

Захищений корпус
Не варто турбуватися про попадання вологи, годинник можна використовувати майже за будь-яких умов. 2E Wave S мають герметичний та вологозахищений корпус зі ступенем захисту IP68.

Вражаюча автономність
У режимі щоденного використання акумулятора 2E Wave S вистачить до 14 днів.

Технічні характеристики

 

Дисплей:

1.57", 200*320

Ємність аккумулятору:

180 mAh

Вологозахист:

IP68

Процесор:

RTL8762DK

Пам'ять:

64 Mb

Версія Bluetooth:

5.1 BLE

Матеріал корпусу:

полікарбонат

Матеріал ремінця:

силікон

Вага:

17.6 г

Зарядний пристрій:

Магнітний

Додаток:

2E Fit

Функції:

Вимірювання артеріального тиску, рівень кисню в крові, пульсометр, будильник, вібромотор, захист від води та пилу, управління музичним плеєром, повідомлення, монітор сну, лічильник калорій, крокомір, змінні екрани, широкий вибір спорт-режимів

Комплект поставки:

Смарт-годинник, силіконовий ремінець, зарядний кабель, посібник користувача